Golden Touch Studio

ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

€25

45 Λεπτά

Οι ιδιότητες και τα οφέλη του χαλαρωτικού μασάζ σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Πέρα από την τόνωση του δέρματος και των μυών, που αποτελούν και τους βασικούς λόγους που κάποιος επιλέγει την συγκεκριμένη τεχνική μασάζ, τα οφέλη είναι πολύ περισσότερα. Ένα από τα σημαντικότερα θα λέγαμε είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η επαναφορά του καρδιακού παλμού σε φυσιολογικά επίπεδα.
Όπως προαναφέραμε, βασική ιδιότητα είναι και η μείωση του στρες και της κόπωσης. Και όπως είναι γνωστό, το στρες προκαλεί έναν σημαντικό αριθμό προβλημάτων στην υγεία ενός ανθρώπου. Κατά συνέπεια, ακόμη και το χαλαρωτικό μασάζ, προσφέρει σημαντικές θεραπευτικές ιδιότητες.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

€25

45 Λεπτά

Αυτό το μασάζ είναι ιδανικό για πριν και μετά τον αθλητισμό, αλλά και για εκείνους που προτιμούν ένα δυνατό μασάζ ή κάνουν καθιστική εργασία. Πιο συγκεκριμένα, το μασάζ deep tissue είναι ένας συγκεκριμένος τύπος μασάζ που λειτουργεί στα βαθιά στρώματα των μυών και της περιτονίας στο σώμα. Η περιτονία είναι μια “ταινία” συνδετικού ιστού κάτω από το δέρμα, που αποτελείται κυρίως από κολλαγόνο. Η περιτονία προσκολλάται, σταθεροποιεί, περικλείει και διαχωρίζει τους μύες και άλλα εσωτερικά όργανα.

ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ

€30

45 Λεπτά

κυτταρίτιδα και το λεμφικό μασάζ είναι συνδυασμός που δεν χάνει! Η κυταρίτιδα είναι μια πολύ συχνή τοπογραφική τροποποίηση κατά την οποία το δέρμα παίρνει μια όψη “φλούδας πορτοκαλιού”. Στη συγκεκριμένη κατάσταση, συμβαίνουν μετατροπές στους λιπώδεις ιστούς και επίσης στο μικροκυκλοφορικό που προέρχονται από το αίμα και το λεμφικό σύστημα. Αυτό οδηγεί στην σκλήρυνση των ινών του συνδετικού ιστού. Θεωρείται ότι είναι ένα μη φλεγμονώδες, εκφυλιστικό φαινόμενο που προκαλεί αλλοιώσεις στην υποδερμίδα. Δημιουργεί ανώμαλους κυματισμούς στην επιδερμίδα και στις υπερκείμενες επηρεαζόμενες περιοχές. Κυτταρίτιδα μπορούν να εμφανίσουν όλοι οι σωματότυποι, ανεξαρτήτων ηλικίας, κιλών και σωματοδομής

ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

€30

45 Λεπτά

Μόλις μερικές εφαρμογές υπόσχονται:
-αποτοξίνωση του οργανισμού
-ελάττωση των κατακρατήσεων
-αύξηση της δραστηριότητας του ανοσοποιητικού συστήματος αύξηση της παραγωγής λεμφοκυττάρων.
Μέσα σε 30 λεπτά θα δείτε κιόλας τη διαφορά στο δέρμα σας και στην μορφή της κυτταρίτιδας. Το δέρμα θα γίνει πιο λείο, θα αποκτήσει ένα χρώμα πιο υγιές και η κυτταρίτιδα θα αρχίσει σιγά σιγά να εξαφανίζεται λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος αλλά και της μείωσης των κατακρατήσεων. Η θεραπεία αυτή σε συνδυασμό με μπόλικο νερό αλλά και τις φανταστικές κρέμες καταπολέμησης της κυτταρίτιδας της Juliette Armand και αυτό το καλοκαίρι βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση. Εάν επιθυμείτε και εσείς να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα άμεσα και αποτελεσματικά προγραμματίστε το ραντεβού σας με το επιστημονικό μας προσωπικό. Έπειτα από προσεκτική και αναλυτική αξιολόγηση θα σας προτείνουμε τη θεραπεία εκείνη ή τη σειρά θεραπειών που απαιτούνται για να δείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα!

ΠΟΔΟΜΑΣΑΖ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ

€20

45 Λεπτά

Ακόμα και ένα σύντομο μασάζ ποδιών μπορεί να μειώσει το άγχος και να σας φτιάξει τη διάθεση. Αυτό είναι καλό, γιατί η μείωση του άγχους και η ενίσχυση της ενέργειας αυξάνουν τις πιθανότητες να κάνετε υγιείς επιλογές, όπως η άσκηση και η σωστή διατροφή.

Αλλά πώς τα καταφέρνει όλα αυτά το μασάζ; Ενεργοποιεί το νευρικό σας σύστημα, το οποίο αυξάνει τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου που προκαλούν ευεξία, όπως οι ενδορφίνες. Σε μια μελέτη, οι άνθρωποι που έκαναν μασάζ στα πόδια μετά από χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σκωληκοειδούς απόφυσης είχαν λιγότερο πόνο και χρησιμοποίησαν λιγότερα παυσίπονα

ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ

€20

45 Λεπτά

Συνοπτικά, λέγεται ότι οι βεντούζες έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα γιατί:
– βελτιώνουν την ελεύθερη ροή του αίματος,
– αφαιρούν τις τοξίνες από τον οργανισμό,
– μειώνουν το οίδημα και τον πόνο,
– λύνουν συμφύσεις,
– ανακουφίζουν από ρευματικούς ή αρθριτικούς πόνους,
– ανακουφίζουν το αναπνευστικό, ειδικά όταν υπάρχει βήχας, άσθμα και κρύωμα,
– ανακουφίζουν από τους πόνους της περιόδου.
Οι βεντούζες αντενδείκνυνται αν υπάρχει υψηλός πυρετός, έντονες κράμπες, αλλεργικές δερματικές αντιδράσεις, έλκη σε περιοχές με πολύ λεπτή επιδερμίδα, στους μαστούς, στην περιοχή της κοιλιάς και της μέσης κατά την εγκυμοσύνη, πάνω από την καρδιά, πάνω από βασικά αιμοφόρα αγγεία, σε ανθρώπους ιδιαίτερα ευαίσθητους σε αιματώματα, σε περιοχές που ακόμη είναι ορατά σημάδια από προηγούμενες βεντούζες κ.ά.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

€30 / ΜΗΝΑ

45 Λεπτά

Κάθε άθλημα έχει διαφορετικές απαιτήσεις και η απόδοση εξαρτάται από ποικιλία
παραγόντων. Στην περίπτωση των ομαδικών αθλημάτων και το μονόν Σίγουρα σαν αθλητές έχετε ακούσει πολλάκις το πόσο σημαντική είναι η ενδυνάμωση για έναν αθλητή. ελα λοιπόν και δοκιμασε και εσυ την ενδυναμωση σου

ΓΑΜΗΛΙΑ ΜΑΣΑΖ

€55

45 Λεπτά

Αποδράστε μαζί στον παράδεισο. Βρείτε μια ευκαιρία για να τον/την ευχαριστήσετε. Ο γάμο σας, Valentine’s day, ή χωρίς αιτία, να είναι κάτι που δεν το περιμένει. Η έκπληξή του-της θα είναι η μεγαλύτερη χαρά. Περιποίηση από την κορυφή ως τα νύχια.
Ενυδάτωση με άρωμα μπισκότου και καρύδας αλλά και αρώματα από την ανατολή για γυναίκες και για άνδρες ταυτόχρονα με την αρμονική μουσική και την απόλυτη ηρεμία των κινήσεων του μασάζ.
Στην αρχή η στο τέλος των θεραπειών, απόλαυση για δύο στον prive χώρο του Golden Touch

ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

€30

45 Λεπτά

Δεν είμαστε σίγουροι για εσάς, αλλά στο τέλος της ημέρας, το τελευταίο πράγμα που θέλουν πολλές γυναίκες και άντρες, να κάνουν είναι να αντιμετωπίσουν μια ρουτίνα περιποίησης δέρματος . Φυσικά, θέλουν το υγιές λαμπερό δέρμα κάποιας που φροντίζει πραγματικά το δικό της, αλλά απλά δεν έχουν την ενέργεια για περισσότερα από τρία ή πέντε βήματα, μέγιστα. Εσύ αλήθεια τι κάνεις;